Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Marius Sumudica, enervat de un jurnalist clujean dupa meciul cu CFR Cluj - VIDEO

Marius Sumudica a fost scos din pepeni de un jurnalist prezent la conferinta de presa de dupa meciul CFR Cluj-Gloria Bistrita, care culmea, "si-a permis" sa ii spuna antrenorului Gloriei Bistrita ca au avut un joc slab. Dupa ce meciul s-a inchiat 1-0 in favoarea CFR-ului, Sumudica, era extrem de nervos. O simpla intrabre a unui reporter l-a facut sa izbucneasca.  


"Reporter: Pe partea stanga Muresan-Matei au jucat destul de slab!

Marius Sumudica: Pai daca vrei sa te apuci de antrenorat, schimbam, vino tu aicea, te rog frumos, si discutam. De unde stii tu ca am jucat slab? Asta e opinia ta?

Reporter: Multe faze de gol!

Marius Sumudica: Care?! Pai de ce e doar 1-0? Daca erau prea multe faze trebuia sa ne dati vreo patru! Ca tu esti de aici din Cluj, cred, nu? Asta e parerea ta, parerea mea este alta! De ce nu ne-ati batut asa clar, ca aveti buget de milioane de euro si noi dam cate zece mii pe jucatori! Alta intrebare tot asa delicata ca a domnului".

 

Au urmat apoi cateva minute bune in care Marius Sumudica a raspuns la intrebarile celorlati reporteri, intre timp le-a si spus ca este sub tratament cu antibiotice si nu se simte bine,dar la finalul conferintei de presa, reporterul "vinovat" si-a mai permis o intrebare:

 

"Reporter: De Paste stati la Bistrita?

Marius Sumudica: Io?

Reporter: Da.

Marius Sumudica:Mergi cu mine maine ca avion maine dimineata. Te iau cu mine daca tot ma intrebi ata, ma urmaresti, iti plac baietii? Nu stiu daca are rost intrebarea asta. Altceva, de fotbal daca vrei sa ma intrebi, dragul meu! Sa stii ca am mai slabit doua kile daca te intereseaza."

 

Vezi video cand il intreaba daca "ii plac baietii" aici

 

Comentarii Facebook