CFR Cluj dă LOVITURA cu un mare sponsor: Transilvania Smart City, mini-orașul de la Cluj, cel mai mare proiect din Europa de Sud Est


CFR Cluj, campioana en-titre, s-a înțeles cu dezvoltatorii celui mare mare cel mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud Est, Transilvania Smart City, pentru a susține echipa.

TSC (Transilvania Smart City), cel mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud Est, care se construiește la Cluj-Napoca, este noul brand promovat de către campioana României la meciurile din Champions League, dar și în Liga 1.

Potrivit surselor Știri de Cluj, cele două părți vor semna înțelegerea înainte de meciul retur din preliminariile Champions League, cu Lincoln Red Imps FC, care se va disputa miercuri, 28 iulie, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Surse bine informate afirmă că este vorba despre un contract cu o valoare de câteva milioane de euro.

WhatsApp Image 2021-07-27 at 18.15.49.jpeg

Transilvania Smart City, este cel mai mare proiect imobiliar din Europa de S-E și care se dezvolta la Cluj-Napoca, fiind primul brand de profil care alege să susțină performanța din sportul românesc. Astfel, TSC, așa cum este deja cunoscut în plan național și internațional, devine partener oficial al CFR Cluj.

Știri de Cluj a relatat despre proiectul Transilvania Smart City, un mini-oraș care va avea peste 10.000 de apartamente, mall, școală, grădiniță, creșă, spații de recreere, parcuri, iar tehnologia de ultima generatie va fi o parte componentă a cartierului.

În plus, transportul spre aeroport și spre oras se face cu telegondola, iar livrările în interiorul cartierului se fac cu drona, fiind stabilite stații de încărcare a mașinilor electrice.

Vezi AICI cum arată proiectul. 

Comentarii Facebook