CFR Cluj, aproape de o sponsorizare RECORD în fotbalul românesc


Echipa CFR Cluj urmează să semneze un contract de sponsorizare major, un record pentru fotbalul din țara noastră, cu o firmă din stăinătate.

Astfel, o firmă importantă care urmează să vină să investească la Cluj, dar care dorește să devină rapid cunoscută în Europa, este gata să semneze cu CFR Cluj un contract de sponsorizare fără precedent în fotbalul românesc: 16 milioane de euro în doi ani.

Înțelegerea dintre cele două părți ar urma să fie anunțată foarte curând, cel mai probabil chiar până la revenirea echipei din cantonamentul din Spania, care începe azi și se va încheia pe 25 ianuarie, potrivit GSP.ro.

Conform unor surse din apropierea grupării din Gruia, firma respectivă ar urma să vină cu o sponsorizare de 7 milioane de euro în primul an. Iar pentru cel de-al doilea, suma ar urma să crească, ajungând la 9 milioane de euro.

Parteneriatul s-ar putea extinde și mai departe, dar cu condiția ca echipa lui Dan Petrescu să reușească să ajungă și anul acesta în grupele unei competiții europene.

Comentarii Facebook