CFR Cluj a primit o veste bombă înainte de meciul din Conference League


În mare criză de atacanți, CFR Cluj și Dan Petrescu ar putea conta mâine, cu danezii de la Randers, pe doi dintre oamenii săi de gol, Denis Alibec și Billel Omrani, care au reluat antrenamentele cu echipa de la începutul acestei săptămâni.

Vești bune pentru CFR Cluj înainte de meciul din Conference League

În sfârșit, vești bune pentru Dan Petrescu, înaintea meciului cu danezii de la Randers, din etapa a doua a grupelor Conference League. Tehnicianul se confruntă de ceva timp cu o criză totală de efectiv în ofensivă, toți atacanții fiind accidentați. Doi dintre ei, Denis Alibec și Billel Omrani, au revenit la pregătiri, alături de echipă, de la începutul acestei săptămâni.

Denis suferise o leziune fibrilară la începutul lunii, în meciul Islanda - România 0-2, când a fost înlocuit cu Markovici, în minutul 76. Billel jucase ultima dată în partida cu Jablonec 0-1, pe 16 septembrie. Gabriel Debeljuh a acuzat și el probleme după întâlnirea de la Botoșani și de atunci nu a mai apărut în lot. El nu este încă refăcut, se pregătește separat.

Chiar și așa, sunt șanse destul de mici ca antrenorul ardelenilor să poată miza din startul meciului cu danezii pe Alibec sau Omrani. Mai degrabă, ei ar putea să fie folosiți ca variante de rezervă, iar CFR să înceapă tot fără un atacant veritabil. Totul depinde de cum se vor simți cei doi și la ședința de pregătire oficială, care va avea loc azi.

Danezii i-au pus pe gânduri pe jucătorii lui CFR Cluj

În ultimele zile, Petrescu a programat și câteva ședințe video pentru ca elevii săi să se familiarizeze cu stilul de joc al celor de la Randers (locul 4 în campionat, cu 17 puncte). Surse apropiate grupării din Gruia susțin că jucătorii au părăsit sala de vizionare cam îngândurați, văzând stilul de joc al danezilor, dar și talia multora dintre aceștia.

Cu excepția căpitanului Eric Marksen (1,85 m), toți ceilalți stoperi din lot au peste 1,90. În primul meci de acasă în Conference League, 2-2 cu Alkmaar, cea mai periculoasă echipă din grupă, danezii au marcat ambele goluri chiar prin doi dintre stoperi, Simon Piesinger (1,92) și Simon Graves (1,91), care au marcat, ambii, cu capul, la capătul unor faze fixe.

De aceea, "Bursucul" le-a și cerut jucătorilor săi să evite faulturile în preajma careului sau chiar să ofere prea ușor lovituri de colț. 


Comentarii Facebook