Situaţie critică la CFR Cluj. Dan Petrescu, disperat: „Ce să fac?"


CFR Cluj se află într-o situaţie critică înainte de următorul meci din Conference League. Partida cu Randers, a doua din grupele Conference League, în prinde pe Dan Petrescu (53 de ani) fără niciun vârf de atac autentic valid în lot. Infirmeria CFR-ului e plină cu atacanţi, după ce Alibec, Debeljuh sau Omrani s-au „rupt".

 Situaţie critică la CFR Cluj. Dan Petrescu, disperat: „Ce să fac?"

Lotul CFR-ului este destul de stufos, dar şi valoros în acelaşi timp. Compartimentul cu probleme, în prezent, este cel ofensiv, unde toţi atacanţii sunt accidentaţi. Pe rând, Omrani, Alibec şi Debeljuh au devenit indisponibili după ce s-au accidentat, iar Dan Petrescu se află într-o situaţie critică înainte de un meci foarte important, cu Randers, în grupele Conference League.

Antrenorul de la CFR Cluj nu are niciun atacant valid şi se gândeşte la o soluţie extremă. Vrea să bage un fundaş să joace atacant în partida cu gruparea din Danemarca. „Bursucul" a dezvăluit totul la conferinţa de presă după victoria cu UTA, din campionat, scor 1-0 la Arad.

Singurul atacant valid în lot este Costache. I-am băgat pe Petrila, pe Păun… La meciul cu Randers este posibil să bag un fundaş vârf. Dacă n-avem atacanţi, ce să fac eu? Să joc eu vârf?", a spus Dan Petrescu.

 O soluţie pentru Dan Petrescu ar fi fost şi folosirea lui Alexandru Chipciu ca atacant, deoarece acesta a mai jucat pe acest post la FCSB, dar fotbalistul cu unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1 a fost scos de pe lista pentru grupele Conference League după ce Marius Şumudică şi Marian Copilu au fost daţi afară din Gruia.

Recent, CFR Cluj a transferat un atacant, pe lângă extrem Hadi Sacko, dar Daniel Celar nu l-a convin pe Dan Petrescu şi a fost păstrat doar pentru echipa secundă a clubului din Gruia.


Comentarii Facebook