Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj a pierdut litigiul cu Roger şi are interdicţie la transferuri! Neluţu Varga este bun de plată după ce a aflat verdictul în procesul de la FIFA


CFR Cluj a pierdut litigiul cu brazilianul Roger şi are interdicţie la transferuri! Suma pe care trebuie să o scoată din buzunar Neluţu Varga.

Potrivit gsp.ro, gruparea din Gruia a aflat că trebuie să îi achite suma de 105.000 de euro mijlocaşului de 27 de ani, care joacă în prezent în Arabia Saudită, la Al-Taraji. Se vor mai adăuga penalităţi de 5% pe an, în cazul întârzierilor de plată.

La începutul acestui an, Roger se revoltase după ce a fost scos din lotul de Liga 1, pentru a i se face loc lui Ermal Krasniqi. Brazilianul şi-a reziliat astfel unilateral contractul care mai era valabil până în 2025. S-a întors la UTA, acolo a mai jucat în 14 meciuri şi a marcat un gol.

Între timp, fotbalistul cotat la 600.000 de euro a plecat de la Arad şi a semnat cu şeicii de la Al-Taraji. CFR Cluj plătise 200.000 de euro în 2022, în conturile UTA-ei, pentru fotbalistul sud-american.

Din informaţiile AS.ro, CFR Cluj a primit şi interdicţie la transferuri. Andrea Mandorlini mai aştepta întăriri, dar ardelenii nu pot aduce niciun jucător până nu îşi rezolvă problemele.

CFR Cluj s-a schimbat deja din temelii după plecarea lui Dan Petrescu. A transferat nu mai puţin de 13 jucători în această vară. Philip Otele (24 de ani), Vasile Mogoș (30 de ani), Cătălin Căbuz (27 de ani), Arlind Ajeti (29 de ani), Matija Boben (29 de ani), Durel Avounou (25 de ani), Ziv Morgan (23 de ani), Anton Kresic (27 de ani), Luca Mihai (19 ani), Panagiotis Tachtsidis (32 de ani), Yevgen Konoplyanka (33 de ani), Josip Mihalic (20 de ani) şi Isaac Nortey (23 de ani) sunt fotbaliştii care au ajuns în Gruia.

Comentarii Facebook