CFR Cluj putea câștiga la masa verde meciul cu Adana din Conference League


CFR Cluj ar fi putut să câștige la masa verde meciul cu Adana Demirspor din turul doi preliminar al Conference League.

Clujenii au fost eliminați, cu scorul general de 2-3, dar ar fi putut merge mai departe, conform dezvăluirilor făcute de turci.

Murat Sancak, președintele lui Adana Demirspor, susține că arbitrul partidei retur dintre Adana Demirspor și CFR Cluj a luat în calcul întreruperea meciului din manșa a doua din Conference League, pentru că fanii formației din Turcia au început să arunce cu obiecte din tribune către jucătorii CFR Cluj.

Arbitrul ne-a spus că va opri meciul dacă mai sunt aruncate alte obiecte pe teren. Din păcate, sunt oameni care trădează această echipă și țara noastră. Ar trebui să fie datoria tuturor să-i detecteze și să alerteze forțele de ordine”, a spus Murat Sancak, potrivit Cukorova Metropol.

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a spus că s-a jucat cu un adversar bun, dar clujenii au fost la înălțime.

Din păcate, este opinia tuturor (n.red. că CFR Cluj, deși a fost eliminată, a jucat mai bine decât toate celelalte echipe românești în Conference League), a specialiștilor, au confirmat și ceea ce am spus noi: că am întâlnit cea mai bună echipă, cel mai greu adversar pe care puteam să îl fi primit în această etapă a competiției europene. Este un club relativ nou care a investit foarte mult în ultimii cinci ani. Din ce povesteau ei, au proiecte mărețe, vor să câștige campionatul în Turcia.

Am avut un meci exact așa cum am anticipat. Nu întâmplător am spus că noi mergem și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a câștiga. Adversarii spuneau că au suferit cel mai mult într-un meci acasă, nu s-a întâmplat niciodată în ultimii cinci ani să sufere atât de mult într-un meci și anume să aibă atât de puține ocazii. Au apărut acele goluri din faze fixe. E vina noastră, meritul lor că au știut să speculeze. Noi nu nu am știut să speculăm omul în minus pe care ei l-au avut. Una peste alta, operația a reușit, pacientul a murit”, a spus Cristi Balaj, la ProSport Live.

Comentarii Facebook