Miercuri 24 Aprilie

CFR Cluj a învins FC Voluntari, însă Dan Petrescu continuă seria comentariilor la adresa arbitrilor: „A căzut o sticlă, n-am făcut nimic, pe cuvânt”


CFR Cluj a învins FC Voluntari, scor 1-0, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Tehnicianul campioanei, Dan Petrescu, a declarat, duminică, după meciul cu FC Voluntari, că formaţia sa nu are voie să facă greşeli ca acelea în urma cărora clujenii au fost egalaţi pe final în precedentele confruntări. De asemenea, Dan Petrescu susține că a fost avertizat cu cartonașul galben în timpul meciului cu FC Voluntari din cauza unei sticle.

Am fost egalaţi de patru ori în ultimul minut şi azi era să se repete istoria. Am revăzut celelalte meciuri, nu avem voie să facem aceste greşeli la acest nivel. În afară de ultima fază, Voluntari n-a avut nicio ocazie. Am avut noroc cu golul lui Boateng, primul lui gol, dar a fost o victorie meritată. Nu putem să facem atâtea greşeli mereu, avem jucători cu experienţă. Speram să se mai întoarcă, să mai dăm şi noi gol la ultima fază. Am început excelent. Am avut bară, penalti, am marcat, s-a repetat şi am ratat. Am mai avut o ocazie mare prin Chipciu, dar mă aşteptam să facem mai mult în repriza a doua”, a spus Petrescu, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu despre cartonașul galben primit în timpul meciului de pe stadionul „Anghel Iordănescu”

Tehnicianul formației CFR Cluj susține că a fost avertizat cu cartonașul galben în timpul meciului cu FC Voluntari din cauza unei sticle.

A căzut o sticlă, n-am făcut nimic, pe cuvânt. Al patrulea arbitru aşa a zis că e regulamentar. Să spun că a căzut sticla aia. O dăduse Panin, nu o dădusem eu, dar fiind eu antrenorul a trebuit să-mi dea mie galben, dar n-am protestat”, a spus antrenorul.

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Golul a fost marcat de Boateng, în minutul 83. În minutul 4, CFR Cluj a ratat un penalti prin Deac. După victoria cu FC Voluntari, formația antrenată de Dan Petrescu a făcut 48 de puncte și s-a distanțat la cinci puncte de FCSB, dar trupa lui Toni Petrea are un joc în minus.

Comentarii Facebook