CFR Cluj a învins FC Voluntari. Dan Petrescu, terorizat: ”M-a înjurat unu de toate mamele. Uită-te la meci!”


FC Voluntari - CFR Cluj s-a terminat cu scorul de 0-1. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost terorizat de un fan al gazdelor, care l-a înjurat pe toată durata partidei.

Am ”prieteni” foarte mulți pe toate stadioanele, care îmi adresează multe cuvinte. La Voluntari nu mi s-a mai întâmplat. Acum e prima dată. 

Cineva nu s-a uitat la meci, m-a înjurat de toate mamele. Mai uită-te și la meci! Cu ce am greșit eu, că echipa mea câștigă?! Eu îmi văd de viața mea, de echipa mea. Nu fac declarații despre alții, îmi văd de treaba mea și de echipa mea”, a declarat Petrescu la final.

Antrenorul este mulțumit de modul în care au jucat elevii lui.

A fost un meci excelent, în afară de primele 10 minute, când ei avut câteva ocazii. Am jucat foarte bine în prima repriză. În a doua parte au fost ocaziile și mai mari. E o victorie meritată, e prima oară când jucăm în acest sistem, 3-5-2, și s-au adaptat foarte bine băieții. Îmi pare rău că n-am marcat mai multe goluri, meritam.

Nu e liniște, se vor înjumătăți punctele, Craiova arată bine și nu e departe. Poate să câștige toate punctele la cum joacă acum. Au un lot fantastic și sunt convins că se vor bate la titlu și ei. Au jucători foarte, foarte buni

Sunt convins că va fi un meci foarte greu cu Dinamo, au jucători de la Mediaș, pe care noi i-am bătut abia în prelungiri”, a explicat Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

CFR Cluj așteaptă acum meciul celor de la FCSB, pentru a vedea dacă se distanțează în clasament. Dacă echipa bucureșteană va pierde, clujenii ajung la 14 puncte avans.

Comentarii Facebook