CFR ar putea juca meciurile internationale pe Cluj Arena, sustine Arpad Paszkany

Finantatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat ca echipa ar putea juca unele meciuri importante pe noul stadion Cluj Arena.

 

"E posibil ca anumite meciuri internationale, daca interesul va fi asa de mare incat sa se justifice sa se joace pe acel stadion, va juca!", a spus Paszkany pentru sport.ro.

 

Arpad Paszkany declarase la inceputul anului ca i se pare nedrept ca numai una dintre echipele clujene sa joace pe noul stadion. "Nu am niciun sentiment de rautate pentru cei de la U, ei au fost mai norocosi sa fie sprijiniti de autoritatile locale si sa joace pe noul stadion. Am o oarecare stare de nedreptate fata de o echipa care a facut performanta si a ajuns sa fie foarte cunoscuta in Europa", a spus Paszkany in 4 ianuarie.

 

Stadionul Cluj Arena este construit de Consiliul Judetean in locul vechiului "Ion Moina", pe care juca Universitatea Cluj. Construirea stadionului de 30.500 de locuri a inceput in vara anului 2009. Initial, lucrarea ar fi trebuit sa coste 27 de milioane de euro, dar pretul a crescut cu 9 milioane de euro ca urmare a unor lucrari suplimentare.

 

Stadionul va fi dat in folosinta in luna iunie 2011. Meciul Romania - Belarus, din 7 octombrie 2011, din preliminariile EURO 2012, se va juca pe stadionul municipal "Cluj Arena".

 

Vezi aici care e stadiul lucrarilor la stadion!

Comentarii Facebook