Ce vedete au participat la turneul Winners 2021 de la Cluj?


Finala Winners Open 2021 dintre Andrea Petkovic (Germania 91 WTA) și Mayar Sherif (Egipt, 119 WTA) s-a jucat cu casa închis, duminică. Organizatorii au anunțat că biletele pentru meciul disputat la Winners Sports Center din Cluj au fost sold out!

Printre fanii tenisului care au venit la turneu s-au numărat invitați speciali: Florin Cîțu, Ana MAria Popescu, Ilie Năstase, Virgil Stănescu, Mihai Leu, Ciprian Marica, Cristina Pîrv, Mircea Abrudan și Emil Boc.

La Winners Open, turneu aflat la prima ediție și dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari, au venit sâmbătă premierul Florin Cîțu, Ana Maria Popescu, vicecampioană olimpică la spadă, primul lider ATP, Ilie Năstase, sau fostul fostul internațional Ciprian Marica!

În tribunele de la Cluj-Napoca, la meciul Mihaela Buzărnescu – Mayar Sherif, scor 6-7(1), 4-6, au fost surprinși și fostul baschetbalist Virgil Stănescu, fostul mare boxer Mihai Leu, fosta mare voleibalistă Cristina Pîrv, secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudan, și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Andrea Petkovic a câștigat trofeul Winners Open

Andrea Petkovic a învins-o în finala Winners Open pe Mayar Sherif, 6-1, 6-1, după o frumoasă demonstrație de forță. Favorită 2 la Cluj, Petkovic și-a respectat până la capăt statutul de favorită și a reconfirmat perioada bună prin care trece (finală Hamburg, semifinale Belgrad) cu un trofeu atât de așteptat. Precedentul ei titlu WTA a fost câștigat în 2015, la Antwerp.

Andrea a fost singura jucătoare de la Cluj care a reușit să depășească defensiva lui Mayar Sherif prin lovituri tari și foarte tari  – majoritatea executate în lung de linie – și atacând necontenit loviturile încărcate cu top-spin ale adversarei. La acest ultim aspect, e de punctat cât de bine a reușit nemțoaica să întâmpine acele mingi înalte, să facă pași în teren, să încarce lovitura, să lovească de deasupra umărului și să accelereze decisiv.

Comentarii Facebook