Campioana care își înjură adversarele pe teren: Andrea Petkovic, criticată dur după victoria de la WTA Cluj-Napoca


Comportamentul campioanei turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, Andrea Petkovic a fost chestionat de adversarele sale. 

 Andrea Petkovic a câștigat turneul WTA 250 organizat la Cluj-Napoca, dar victoria sa în Ardeal nu a venit fără scandal. Fără titlu în circuit în ultimii 6 ani, jucătoarea germană a înregistrat un comportament nesportiv în semifinala câștigată în defavoarea australiencei Seone Mendez, căreia i-ar fi adresat o serie de înjurături tocmai pe teren.

Cunoscătorii de limbă sârbă au făcut cunoscut faptul că Andrea Petkovic și-ar fi înjurat adversara la scorul de 6-7, 6-4, 5-1, moment în care arbitrul de scaun a avertizat-o pentru abatere de la regulamentul sportiv și a întrerupt partida din cauza întunericului. 

Andrea Petkovic, campioana turneului de la Cluj-Napoca, acuzată de lipsă de fair-play

Un mesaj pentru toți cei care cred că încă sunt frustrată după înfrângerea mea în fața lui Petkovic: vă înșelați. Sunt mândră de mine că am ajuns atât de departe în turneu. În al doilea set, când conduceam cu 3-0 a început să țipe și să facă zgomote pentru a mă intimida și a mă distrage. Când meciul a fost suspendat, a început să mă înjure și a primit un avertisment din partea arbitrului de scaun. 

Pentru o jucătoare cu un clasament atât de înalt și atât de experimentată, ar trebui să se comporte mai bine și să aibă respect pentru jucătoare ca mine, care încearcă din greu să dea tot ce au mai bun. Nu am tratat-o cu lipsă de respect în niciun fel”, a scris Seone Mendez într-un Instastory. 

Comentarii Facebook