Scrimera Ana Maria Popescu, la Winners Open: Clujul e capitala sportului românesc


Scrimera Ana Maria Popescu a vizitat Clujul, cu ocazia turneului Winners Open, și a făcut o declarație prin care laudă Clujul.

Nu aș putea să spun că sunt o împătimită a tenisului, dar în tinerețile mele când aveam 9 ani primul sport pe care l-am încercat a fost tenisul de câmp. Nu am rămas prea mult în fenomen și de-a lungul timpului mi-am dat seama că nici nu aș fi putut performa la cel mai înalt nivel așa cum am reușit să fac în scrimă. Dar le urmăresc întotdeauna cu drag pe colegele mele.

E greu și să fi suporter la tenis, mai ales pe această vreme, nu vreau să mă gândesc cum sunt sportivele după două ore de joc. Nu pot să nu trăiești cu emoție fiecare meci în care este angrenaj un coleg de-al tău.

Pentru mine vacanța a început de dimineață și se termină acum după-amiază, iar de săptămâna viitoare mă voi întoarce în sala de antrenament pentru că cel mai probabil vom avea și noi parte de campionat european în această toamnă”, a declarat scrimera Ana Maria Popescu la Cluj.

Sportiva a lăudat Clujul, care investește înn sport. 

Nu am văzut toate facilitățile pe care le aveți, spre rușinea mea, dar asta nu înseamnă că nu știu de ele, știu toate evenimentele pe care le organizați aici și țin să vă felicit. Din punctul meu de vedere, nu știu cât contează asta, dar aș declara Clujul capitala sportului românesc și mi-aș dori să fiți un exemplu și pentru celelalte orașe”, a declarat scrimă, conform sportulclujean.ro.

Comentarii Facebook