Ce super LOVITURĂ pregătește Mircea Lucescu

 

Mircea Lucescu pregătește o nouă lovitură de imagine la Şahtior Doneţk, unde ar putea juca un român.

 

Ciprian Marica, atacant vândut de ucrainieni în urmă cu 6 ani la VfB Stuttgart pentru 8 milioane de euro, ar putea să revină la Şahtior Doneţk.

 

Ciprian Marica şi-a încheiat contractul cu Schalke 04 şi poate veni gratis la Şahtior Doneţk. Lucrurile nu au fost tranșate pentru că Marica cere un salariu cât mai mare.

 

E dreptul lui să ceară mai mulţi bani, pentru că Şahtior nu va fi nevoită să plătească pentru a-l achiziţiona”, susţin sursele ProSport. Marica ar vrea un salariu de 4 milioane de euro pe an, puțin cam piperat, astfel că Il Luce continuă negocierile.

 

Ciprian Marica a discutat și cu Dinamo Moscova, unde antrenează Dan Petrescu. ”S-au întâlnit, au discutat, dar totul a picat în momentul în care Dinamo n-a prins Europa League! Dacă ar fi jucat în cupele europene, atunci erau gata să-i dea un salariu de 2 milioane de euro, plus o primă de instalare consistentă. Nu chiar 3 milioane, cât  a cerut el, dar oricum erau bani buni!”, au mai spus unele surse.

 

Ciprian Marica este în vacanţă, dar impresarii jucătorului discută cu echipele interesate de atacantul Naționalei României.

Comentarii Facebook