Sambata 26 Noiembrie

Ce spune Halep înainte de meciul cu Serena Williams: Mă simt destul de puternicăSimona Halep a reușit calificarea în sferturile ultimului Grand Slam al anului, US Open, unde o va întâlni pe Serena Williams.

Românca spune că, din punct de vedere fizic, se simte pregătită pentru a o înfrunta pe lidera clasamentului mondial, precizând că nu trebuie să îi fie teamă sau să aibă emoții, pentru că nu are nimic de pierdut.

"Provocarea mentală nu cred că trebuie să fie într-atât de importantă, pentru că este cea mai bună jucătoare din lume. Nu trebuie să-mi fie teamă sau să am emoţii, deoarece nu am nimic de pierdut. Este doar o uriaşă provocare pentru mine. Doar voi încerca să-mi fac jocul. Fizic, mă simt destul de puternică să o înfrunt, dar nu se ştie niciodată. Loveşte cu multă putere, astfel încât trebuie să mă recuperez, să fiu aptă 100% turul următor şi să dau tot ce pot", a declarat Simona Halep conform usopen.org.

Cele două au mai jucat 8 partide până acum, dintre care una singură s-a încheiat cu victoria româncei, în 2014, la Turneul Campioanelor.

Comentarii Facebook