Ana Maria Prodan a ajuns la Cluj: Nu sunt săgeata lui Walter sau Becali VIDEO


Ana Maria Prodan, cea care susține că a cumpărat echipa U Cluj, a declarat că nu este ”săgeata” nimănui, investind la Cluj din pasiune.

Întrebată dacă ea va fi manager general, iar Ioan Mărginean, omul de încredere al lui Florian Walter, patron, Ana Maria Prodan a spus că: ”Am auzit că s-a zis că ar fi și Gigi Becali, dar si Teia Sponte. Eu sunt un om foarte puternic, chiar dacă sunt femeie. Eu merg pe premisa: Câinii latră, ursul trece!

De două săptămâni negociez cu Florin Walter. Eu am rugat confidențialitate totală, pentru că știam că este în discuții și cu alți potențiali investitori. Nu știam sută la sută, dacă va accepta planul pe care l-am propus. Eu deja vorbisem cu oamenii mei si, până în data de 4, voi aștepta linistită. Eu mi-aș dori foarte tare să intru în pâine pentru că îmi doresc echipa mea, jucătorii mei.

Am vorbit și cu Claudiu Niculescu. Eu îmi doresc o echipă tânără, cu o mentalitate ok. Eu zic că vom reuși. Eu am mare încredere în Claudiu, în echipa cu care vin. Nu vreau să păcălesc pe nimeni. Chestia asta că eu sunt la înaintare, nici nu sunt și nici nu o să fiu niciodată săgeata nimănui.

În momentul ăsta banii sunt în cont. Nu i-a luat nimeni, pentru că U Cluj a terminat pe un loc foarte bun. Jucătorii pe care eu îi aduc, încerc să îi aduc pe un salariu normal, pentru că trăim în Romania. Este criză peste tot si, decât să promit ceva și pe urmă sa nu pot onora, mai bine sunt sinceră. Pot să platesc 3.000 - 5.000, dar ăia pot să ți-i dau.

Domnul Mărginean este omul de încredere al domnului Walter și pentru faptul că eu nu am venit cu geanta cu 3 milioane - 5 milioane și să îi spun ăștia sunt banii, dă-mi jucăria, nu am înă pretenții! Pentru că nu cumpăr o pâine, ci o societate pe acțiuni și trebuie să cunosc exact care este situația de la a la z, am spus că facem chestia asta și domnul Mărginean a preluat echipa până pe data de 4 iulie, iar atunci va fi Adunarea Genarală. Ei predau și eu preiau, iar atunci tragem linie. Din ceea ce s-a cerut și vedem cât plătim”, a mai spus Ana Maria Prodan.


Comentarii Facebook