Ce rezultate au avut „studenții” în cantonamentul din Austria. Universitatea anunță un nou transfer


Universitatea Cluj a pierdut împotriva ultimei clasate din Slovenia, fiind învinsă de formaţia slovenă NK Aluminij cu scorul de 1-0, duminică, la Kidricevo, într-un meci amical. „U” Cluj a avut parte doar de înfrângeri în cantonamentul din Austria.

Nou-promovata a pierdut toate partidele jucate în stagiul de pregătire din Austria:

  • 0-2 cu Napredak Krusevac (Serbia),
  • 0-1 cu TSV Hartberg (Austria),
  • 0-1 NK Osijek (Croaţia)
  • 0-1 cu NK Aluminij (ultima clasată - locul 10 - în sezonul trecut în Slovenia).

Tot duminică, „U'' a anunţat şi transferul mijlocaşului Cătălin Hlistei (27 ani), care a evoluat ultima oară la Rapid.

Universitatea bifează un nou transfer și își consolidează lotul pentru noul sezon din SuperLiga României. Cătălin Hlistei (27 ani) este cel mai nou jucător al echipei noastre. Mijlocașul care evoluează în banda stângă s-a alăturat lotului condus de Erik Lincar în cantonamentul din Austria”, a transmis FC Universitatea Cluj pe siteul oficial. 

hlistei.jpg

Pandurii Târgu Jiu, UTA Arad și Sportul Snagov sunt echipele pentru care a mai evoluat de-a lungul carierei sale Cătălin Hlistei.12 partide a bifat Cătălin Hlistei în ultimul sezon în care a fost legitimat la Rapid. 350.000 de euro este cota de piață a lui Cătălin Hlistei, potrivit Transfermarkt.

Universitatea i-a transferat în această vară pe fundaşii Andrei Piţian (Chindia Târgovişte), Marius Briceag (FC Voluntari), Rolandas Baravykas (UTA), atacantul Adrian Bălan (FC Rapid), mijlocaşul Ovidiu Bic (Universitatea Craiova), mijlocaşul Florin Purece (Farul Constanţa), portarul Laurenţiu Brănescu (Farul), mijlocaşul Alexandru Chipciu (CFR Cluj) și ultimul sosit, Cătălin Hlistei, scrie digisport.ro. 

Comentarii Facebook