Ce mesaj i-a transmis Nadia Comăneci Simonei Halep, după suspendarea de 4 ani: „Este iubită, o iubim cu toții”


Zeci de voci importante ale sportului românesc au reacționat în aceeași zi în care ITIA a anunțat că Halep a fost suspendată patru ani. Printre acestea s-a numărat Nadia Comăneci (61 de ani). Între acestea s-a aflat și legendara gimnastă, Nadia Comăneci.

Legendara gimnastă nu a dorit să comenteze decizia Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului, însă i-a transmis un mesaj de încurajare conaționalei sale. 

„O îmbrațișez cu mare drag. Să fie puternică, să fie mândră pentru ce a făcut și face în continuare pentru România. Este iubită, o iubim cu toții. Cred că are putere să revină, absolut", a transmis Comăneci, conform iAM Sport. 

Vestea suspendării Simonei Halep (31 de ani) a luat prin surprindere întreaga lume a tenisului. ITIA confirmă că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea Simona Halep pe o perioadă de patru ani, după încălcări ale Regulamentului Anti-Doping din Tenis (TADP).

Dublă campioană de Grand Slam, Halep a fost acuzată de două încălcări separate ale regulamentului. Prima legată de substanța interzisă roxadustat, la US Open 2022, descoperită în urma unei probe de urină din timpul competiției. A doua legată de nereguli legate de pașaportul biologic. 

Comentarii Facebook