Meciul România - Kosovo, întrerupt din cauza mesajelor afișate de suporterii de la ”Uniți Sub Tricolor”. Fac rău echipei naționale


Meciul România - Kosovo a fost întrerupt în minutul 18 din cauza unor derapaje ale suporterilor de la ”Uniți Sub Tricolor”.

Partida este întreruptă din cauza scandărilor, a mesajelor cu tentă politică și a torțelor aruncate de suporterii de la ”Uniți Sub Tricolor”. Jucătorii merg la vestiare.

Suporterii au aprins torșe și au afișat bannere cu mesajele: „Kosovo e Serbia” și ”Basarabia e România”.

UEFA nu este de acord cu scandări precum ”Kosovo e Serbia”, iar mediul a fost întrerupt.

18403211-46e9-4889-9f11-f8c6194ed6db.jpg

”Uniți sub Tricolor”, o entitate-problemă care a provocat numeroase scandaluri la meciurile primei reprezentative, și-a făcut apariția la meciul tur cu Kosovo, iar incidentele n-au lipsit. Nu doar că membrii grupării au introdus în arenă unele materiale pirotehnice, dar au apelat și la o scandare care nu e pe placul forurilor internaționale: „Kosovo e Serbia”.

Luni, o altă grupare radicală, „Honor et Patria”, anunțase că boicotează partida cu Kosovo. Gruparea al cărei membru co-fondator este parlamentarul George Simion nu e prezentă pe Arena Națională la duelul împotriva kosovarilor. Decizia are un puternic substrat politic, fanii din H&P numărându-se printre cei care nu recunosc exisența statului Kosovo, scrie Gsp.ro.

Comentarii Facebook