Miercuri 24 Aprilie

Ce jucător pleacă de la CFR Cluj după câștigarea titlului


CFR Cluj a câștigat un nou campionat, iar Mihai Bordeianu se va întoarce în Arabia Saudită.

Nu știu cât contează că am ieșit campion la Botoșani, sunt doar fericit că am reușit o performanță unică ca o echipă din provincie să câștige patru campionate la rând. Sunt foarte bucuros că am participat la toate cele 4, chiar dacă în primul și în ultimul sezon mai puțin. E o fericire de nedescris! Te simți un fotbalist împlinit să câștigi trofee.

Știam că ne așteaptă un meci greu la Botoșani. Are și o încărcătură aparte pentru noi, fiind meciul care ne aduce titlul. Am avut puține emoții și am încercat să consolidăm avantajul.

Oamenii sunt datori să vorbească, dar cred că de-a lungul sezonului am avut momente bune și mai puțin bune, că așa e viața unei echipe, dar în final am demonstrat că suntem bărbați, chiar dacă în ultima vreme lumea ne-a făcut praf, că nu mai avem energie, uite că tot noi am ieșit campioni. Încă o dată că, dacă suntem uniți, nimeni nu pe poate sta în față.

Da, împrumutul meu se termină pe 30 mai, am contract încă un an la Al Qadisiyah. O să mă întorc și o să îmi continui cariera acolo", a spus Bordeianu, după meci.

Comentarii Facebook