Miercuri 6 Iulie

Întrebarea momentului: Rămâne Edi Iordănescu la CFR?


Edi Iordănescu a cucerit primul titlu în Liga 1, aseară, alături de CFR Cluj.

Întrebarea momentului: rămâne Iordănescu la CFR?

CFR este prima echipă după Steaua 1993-1998 care leagă cel puțin 4 titluri la rând. Iordănescu a reușit să țină echipa motivată și au cucerit titlul de campioni chiar cu o etapă înainte de finalul sezonului.

După medi, Edi Iordănescu a avut un discurs enigmatic, unul care părea că anunță desparțirea de echipa din Gruia.

Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta! Nu se pune problema să plece. El a simțit că nu toți jucătorii sunt implicați suficient și a vrut să-i motiveze. Acesta a fost substratul declarațiilor sale. Clbul nostru a oferit tuturor antrenorilor condiții cum nu cred că mai sunt în România. Facem efort pentru a le crea cele mai bune condiții”, a declarat Neluțu Varga, finanțatorul echipei CFR Cluj, pentru Pro Sport.

Formația din Gruia devina noua „campioană a provinciei”, depășind-o pe UTA Arad (6) în ceea ce privește campionatele cucerite. Iordănescu a mai antrenat în cariera sa echipele FC Vaslui, Fortuna Brzi, Pandurii, FCM Târgu Mureș, CSKA Sofia, Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș.

Pe banca CFR-ului, Iordănescu a suferit doar patru înfrângeri, echipa sa încasând numai 15 goluri în 29 de meciuri și 20 dintre ele s-au încheiat cu succes.

Adi Mutu pe lista campioanei?

El ar putea fi înlocuit pe banca echipei CFR de Adrian Mutu, a anunțat Cristi Balaj, la Telekom Sport:

Legat de supărarea lui Edi Iordănescu, îmi scrie cineva, un om care are conexiuni în fotbal, că va veni 100% Adrian Mutu la CFR”, a spus Cristi Balaj la Sport Report.

E informația serii”, a completat moderatorul Dan Udrea.

Repet, există semne de întrebare. Eu am primit această informație, nu a stat de vorbă cu cineva din anturajul clubului despre așa ceva”, a mai zis Balaj.


Comentarii Facebook