Ce i-a răspuns Dan Petrescu lui Mihai Bendeac, care l-a criticat după ce a refuzat echipa Națională: Să lucreze el pe gratis


Tehnicianul CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre refuzul de a prelua Naționala și lui Mihai Bendeac, care l-a criticat, pentru că nu a achitat singur clauza de reziliere a contractului.

Clauza prin care Dan Petrescu putea pleca de la CFR Cluj este de 400.000 de euro.

Dacă aș fi plătit singur clauza aia de 400.000 de euro la Federație mi s-a propus un salariu de 300.000, asta înseamnă 25.000 de euro pe lună, trebuia să dau 100.000 de euro de la mine ca să antrenez echipa națională.

Au fost voci prin ziare, că am mai citit și eu ziarele, care au spus că nu înțeleg decizia mea de a nu merge la echipa națională, că am făcut bani și ce-mi mai trebuie mie bani la vârsta asta și nu știu ce.

Dacă ei îmi găsesc un antrenor de la echipa națională care antrenează gratis sau care plătesc să antreneze echipa națională, o să antrenez și eu echipa națională și o să dau 100.000 de euro de la mine.

Și dacă găsește în Mauritania sau undeva. Eu le propun celor care mi-au zis să se ducă să muncească gratis”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Comentarii Facebook