Billel Omrani ar urma să plece de la CFR Cluj, pentru că are mai multe oferte


Billel Omrani se desparte de CFR Cluj și nu merge în cantonamentul din Spania, potrivit unor surse Digi Sport. Atacantul francez are mai multe oferte. 

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a infirmat aceste zvonuri și a spus că atacantul se va prezenta mai târziu în cantonamentul din Spania, pentru că a cerut să fie învoit.

Omrani are contract cu CFR până în vară. El nu va putea să plece de la CFR până în vară decât dacă i se va achita clauza de reziliere din contractul său. A fost o discuție pentru prelungire.

Dacă nu va veni o ofertă bună pentru club sau nu i se va plăti clauza, se va prezenta în cantonamentul din Spania.

Mâine ar fi trebuit să se prezinte, dar a cerut câteva zile de învoire, pentru că are niște probleme personale. Săptămâna viitoare ar trebui să vină. Vom continua în Spania discuțiile despre prelungire”, a spus Bogdan Mara, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Florin Bratu, selecționerul României U21, consideră că plecarea lui Billel Omrani ar reprezenta o pierdere importantă pentru CFR Cluj.

Ar fi o pierdere imensă, e unul dintre cei mai importanți atacanți din România din ultimii ani. A avut o perioadă în care a marcat goluri importante, cu Celtic, când s-a vorbit că va fi transferat chiar la Celtic. Chiar au fost niște neînțelegeri între el și partea administrativă, pentru că el dorea să plece”, a declarat Florin Bratu, la Digi Sport.

De la CFR Cluj va pleca și Denis Alibec.

Comentarii Facebook