Ce bolid de lux și-a luat Adrian Mutu! Antrenorul CFR Cluj a ”spart pușculița” pentru această mașină


Adrian Mutu a schimbat multe mașini la viața lui, dar a și avut de unde să plătească prețul, fiind unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din România. Acum, ca antrenor, ”Briliantul” are venituri mari, așa că și-a permis luxul unui Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift, unicul model din România.

Antrenorul a investit o parte din banii pe care îi are în conturi în achiziționarea unui Mercedes-Benz, pe care a achitat nu mai puțin de 120.000 de euro.

Noul GLE 53 AMG Coupe valorează în jur de 110.000 de euro, dar fiecare opțiune pe care Adrian Mutu a ales-o a fost scumpă și prețul a urcat, scrie cancan.ro.

Totuși, la începutul carierei de fotbalist, Adrian Mutu a simțit pe propria-i piele ce înseamnă să nu conduci un super-bolid. Recent, a dezvăluit că brazilianul Ronaldo i-a cerut încă de la primul antrenament să parcheze mai departe de intrarea în baza de pregătire, deoarece deținea un Afla Romeo, pus la dispoziție de Inter.

Când am venit cu Alfa Romeo la Inter, m-am dus să las mașina în parcare. A ieșit Ronaldo și m-a întrebat cu ce mașină am venit. Cu Alfa Romeo, i-am răspuns, asta mi-a dat-o clubul. Nu, nu, aici e parcarea 1, doar Ferrari și Lamborghini, du-te în parcarea 3, mi-a zis el. M-am dus în parcarea 3, am venit înapoi vreo cinci minute pe jos până la vestiare.

Mă mai întâlneam pe autostradă cu ei, eu cu Afla Romeo, pâr-pâr, ei treceau, opreau, îmi făceau cu mâna! E o mentalitate de campion, când mergi la Inter nu mergi cu Alfa Romeo, mergi cu Ferrari, cu Lamborghini, mergi cu mașini tari, te îmbraci bine, pentru că ești la Inter”, a declarat Adrian Mutu în cadrul podcast-ului găzduit de Codin Maticiuc.

Ulterior, situația avea să se schimbe. La doar 24 de ani, Adrian Mutu juca la Chelsea și avea Aston Martin Vanquish, cu care defila, cu fiecare ocazie, mândru.

Comentarii Facebook