Ce avere are Mircea Lucescu blocată în băncile din Ucraina


Mircea Lucescu s-a întors în România în 25 februarie, dar a lăsat în băncile din Ucraina o sumă uriașă.

Sport.ua scrie că Mircea Lucescu nu a putut retrage suma de 5 milioane de dolari, posibilitatea de a muta numai 500.000 de dolari pe an într-o altă bancă din afara Ucrainei.

Nici măcar patronul Dinamo Kiev, Igor Surkis, nu a putut să îl ajute. Mircea Lucescu a mai trăit lucruri similare și în 2014, în timpul războiului din Crimeea.

Salariul anual al lui Mircea Lucrescu la Dinamo Kiev este de două milioane de euro.

Antrenorul a plecat din Ucraina la două zile după izbucnirea războiului. 

Au fost șaptesprezece ore grele între vamă și punctele de control. Ca să ieșim din oraș mergeam înainte cu 7km/h, străzile erau blocate de mașinile celor care fugeau. După ce am ieșit din Kiev, am început să o luăm pe drumuri secundare, în timp ce pe drum ne-am întâlnit cu convoaiele de soldați care se îndreptau spre sud, pentru că între timp începuseră bombardamentele de la Marea Neagră Am ajuns la granița cu Moldova, unde erau cozi interminabile. Și acolo am văzut scene urâte, cu bărbați care însoțeau femei și copii până la graniță, asigurându-se că trec și apoi revenind. Acolo îți dai seama cu adevărat de drama războiului”, a spus Mircea Lucescu pentru Gazzetta dello Sport

Comentarii Facebook