Scandal monstru la CFR Cluj. Un jucător ar fi sărit la bătaie cu un membru al staff-ului tehnic


Momente de tensiune maximă la CFR Cluj, înaintea play-off-ului. Un nou scandal a izbucnit la echipa antrenată de Dan Petrescu, în ciuda locului 1 ocupat în clasament.

Gabriel Debeljuh ar fi sărit la bătaie la unul dintre maseurii formației. Atacantul de 25 de ani a ripostat imediat după meciul cu Dinamo, ultimul din campionatul regulat, de pe teren propriu, încheiat 4-1. Mai exact, în timpul partidei, când tabela arăta 1-1, maseurul Viorel Boncoi a observat, pe bancă, acolo unde se afla și croatul, că jucătorul râde fără niciun motiv. Omul din staff l-a întrebat scurt „ce e de râs?!”, iar Debeljuh nu a răspuns pe moment, notează gsp.ro.

Ulterior acestui moment, vârful a fost introdus pe teren și a marcat cel mai rapid hat-trick al sezonului. Potrivit GSP, Gabriel Debeljuh a ținut minte spusele maseurului și a sărit să-l bată la puțin timp după finele partidei. Cei doi au fost opriți după ce au intervenit Chipciu și team-managerul Panin ca să-l oprească pe Debeljuh, așa că masorul a scăpat de „răzbunarea” croatului. 

Potrivit sursei citate omul din staff-ul campioanei nu este la prima altercație de acest fel. Acesta a fost implicat și în scandalul de amploare de după meciul de Europa League, cu Steaua Roșie. Atunci, Boncoi a încercat să-l lovească pe juristul Ionuț Ivașcu. 


Comentarii Facebook