Miercuri 24 Aprilie

Ce a spus Simona Halep după înfrângerea în fața Mariei Sharapova


Simona Halep a fost învinsă de Maria Sharapova, în cadrul grupelor de la Turneul Campioanelor, aceasta fiind cea de-a șasea victorie consecutivă a rusoicei în fața numărului doi mondial.

Cu toate că nu a reușit niiodată să o învingă pe Sharapova, românca încă nu își face calcule și se pregătește de meciul următor.

"Nu vreau să fac calcule. Mai am încă un meci. Dacă voi fi în semifinale, este foarte bine. Dacă nu, este la fel de bine. Aştept vacanţa, aşa că nu contează. Dar evident că mi-aş dori să ajung în semifinale. Dar mai întâi trebuie să mă gândesc la meciul cu Radwanska, va fi foarte greu. Astăzi, Maria Şarapova s-a mişcat foarte bine şi a dat nişte lovituri incredibile. Nu a ratat. Cred că a avut o zi foarte bună şi a dat totul. A meritat să câştige şi o felicit", a declarat Halep, potrivit Mediafax.

Următoarea partidă a Simonei Halep din cadrul Turneului Campioanelor va avea loc joi, împotriva jucătoarei Agnieszka Radwanska, pe care trebuie să o și învingă astfel încât să se califice în semifinale.

Comentarii Facebook