Câte bilete a vândut U Cluj la meciul cu Severin. Horia Țiril: ”E un gest nemaipomenit”

 

Universitatea Cluj a vândut bilete la meciul cu Severin ca pentru un meci normal. 

 

Administratorul judiciar al U Cluj, Horia Țiril, a declarat că în toral au fost vândute 3.500 de bilete și clubul a încasat 7.500 de lei. ”Este ceva extraordinar. E ceva un gest de solidaritate nemaipomenit. Multe echipe nu vând atâtea bilete când joacă cu echipe din primul eșalon, cu porțile deschise. E un gest fantastic și în premieră în România. Am putut face vânzare numai în ultimele zile, altfel cred că puteam să vindem și mai multe”, a mai spus Horia Țiril.

 

La următorul meci acasă, administratorul judiciar al U Cluj speră să vândă și mai multe bilete. ”Sperăm să beneficiem și atunci de sprijinul suporterilor. Cei de la Șepcile Roșii se vor duce și prin școli să îi mobilizeze pe copii să vină la meci”, a declarat Horia Țiril.

 

Moment MAGIC la Cluj Arena! 1.000 de suporteri U Cluj au stat în fața stadionului și și-au susținut favoriții - VIDEO

 

La meciul de luni seara, de pe Cluj Arena, au asistat numai femeile și copiii.

 

U suporter U Cluj s-a costumat în femeie. VEZI dacă a reușit să intre la meci - VIDEO

 

In aceste momente de bucurie, cand inca mai savuram victoria echipei noastre, inevitabil gandurile noastre de multumire se indreapta spre superba galerie formata din femei si copii, care ne-au sustinut si ne-au purtat spre victorie.

 

Aceleasi ganduri si pentru galeria exilata in exteriorul stadionului care intr-o simbioza suberba cu femeile si copii din interior, ne-au sustinut si ne-au incurajat pe toata durata meciului. Multumiri si recunostiinta pentru cei ce au achizitionat bilete de solidaritate, aducandu-si astfel aportul la sustinerea financiara a echipei”, a precizat conducerea clubului și pe site-ul oficial al echipei.

Comentarii Facebook