Cât va costa să închiriați Sala Polivalentă din Cluj? Tarifele sunt INFIME față de Cluj Arena

 

Închirierea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca se va face pe baza unui tarif care urmează să fie aprobat de Consiliul de Administrație desemnat de Consiliul Local Cluj-Napoca.

 

Propunerea noului CA este ca pentru competițiile sportive tariful de închiriere a Sălii Polivalente să fie de 100 de lei pe oră, atât pentru antrenamente, cât și pentru meciurile oficiale, precizează sursele Știri de Cluj. ”Vrem ca sala să fie folosită de echipele clujene. Pentru ele a fost construită și pentru suporteri. Am analizat prețurile percepute în alte săli de sport din România și am ajuns la un tarif de 100 de lei. În acest moment pentru Sala Sporturilor ”Horia Demian” se percepe un tarif orar de 80 de lei. Noi ne gândim la 100 de lei, pentru că Sala Polivalentă trebuie să fie profitabilă, chiar dacă facem un leu profit, dar să nu mergem pe pierdere”, a precizat sursa citată.

 

Pentru concerte și alte manifestări, tarifele ar urma să fie mult mai mari, pentru că și profitul realizat este mult mai mare.

 

De asemenea, societate care va administra Sala Polivalentă, unde Primăria este acționar unic, ar urma să aibă maxim 20 de angajați. ”Vom stabili în cursul zilei de joi, 25 septembrie, organigrama, dar și tarifele finale de închiriere”, a mai precizat sursa noastră.

 

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a costat aproape 90 de milioane de lei, cu TVA, și va fi inaugurată oficial în 31 octombrie la concertul James Blunt.

 

Sala Polivalentă este finalizată! Vezi cum arată FOTO

Comentarii Facebook