Cat a platit U Cluj pentru meciul impotriva Kuban! Walter, inainte de meci: Eu nu stiu sa pierd nici in amicale


Universitatea Cluj a platit o suma cu cinci zerouri in euro pentru aducerea echipei Kuban Krasnodar si pentru organizarea galei de inaugurare fotbalistica a stadionului Cluj Arena.

Presedintele executiv al U Cluj, Cosmin Irimies, a declarat ca meciul a costat cel putin 200.000 de euro, potrivit la Realitatea TV.

"Am spus fotbal fara suporteri, fara stadion nu ai ce sa faci. In aceasta zi mare, istorica, ii multumim lui Alin (n.red. presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise) ca a facut acest stadion. Stim pe unde ne-am plimbat cu echipa si pe ce stadioane am jucat si sa vii in acest loc superb este foarte emotionant. Trebuie sa avem rezultate. Acest stadion ne obliga. Trebuie sa iesim in Europa pentru ca degeaba am investit. Fara performanta eu nu stau la U Cluj. Daca nu se batem sus nu e bine. Avem obiectiv in acest an 1-5", a declarat Florian Walter.

 

Inainte de meci, finantatorul U Cluj a mai spus ca se asteapta la victorie impotriva rusilor de la Kuban. "Presedintele de la Kuban ne-a felicitat pentru acest stadion. Acuma sa vedem cum se misca baietii pe el. Nu stiu sa pierd in amicale, in cantonamente, nu stiu sa pierd", a adaugat Florian Walter

 

U Cluj a pierdut meciul cu Kuban Krasnodar cu un scor umilitor, 0-4, fara a putea sa inscrie niciun gol.

 

Vezi si...

Rusii si-au batut joc de inaugurarea Cluj Arena! Cristi Pojar nici nu a atins mingea VIDEO

Cele mai "tari" bannere afisate vreodata de suporterii U Cluj? Super-coregrafie inainte de meciul impotriva Kuban VIDEO

Artificiile au salvat meciul U Cluj - Kuban, terminat cu un rusinos 0-4 FOTO

Comentarii Facebook