Rusii si-au batut joc de inaugurarea Cluj Arena! Cristi Pojar nici nu a atins mingea VIDEO


Rusii de la Kuban Krasnodar si-au batut joc de inaugurarea fotbalistica a Cluj Arena si au invins U Cluj cu 4-0. S-a jucat atat de inversunat, incat Cristi Pojar nici nu a atins mingea.

Meciul de marti seara nu a fost numai inaugurarea fotbalistica a Cluj Arena, dar si partida de retragere din activitate a fostului jucator al U Cluj din anii '90, Cristi Pojar, actualmente antrenor secund la Kuban Krasnodar. Acesta a intrat in minutul 40, in tricoul U Cluj, dar nu a apucat nici macar sa loveasca mingea.

"Au fost putine minute. Imi pare rau ca nu am reusit sa ating mingea cu piciorul. Din nefericire numai cu mana, am avut doua atingeri. A fost un moment emotionant. Am si vorbit mai multi inainte si le-am transmis 'As vrea sa fiti voi in locul meu si sa vedeti cum v-ati simti'. A fost un moment emotionant si nu pot decat sa le multumesc suporterilor. Ei au avut initiativa sa imi faca acest moment de retragere, tinand cont ca au trecut 14 ani", a spus Cristi Pojar la finalul meciului.

Fostul jucator a marturisit ca nu s-a gandit ca U Cluj ar putea avea un stadion de 5 stele si ca va ocupa locul 2 in campionat. "Acum 4-5 ani cand am auzit ca se va face un nou stadion eram cam sceptic, dar uite ca autoritatile locale, Consiliul Judetean, au reusit sa faca acest stadion minunat", a mai spus Pojar.

Antrenorul secund de la Kuban a explicat si inversunarea din teren: "Chiar vorbeam inainte de meci cu Pacurar la telefon si i-am transmis 'Vezi ca noi tratam orice meci, si daca e oficial si daca e amical la fel'. Tinand cont ca exact in cursul zilei de azi am pregatit fazele fixe, exact ca la un meci oficial".

Prima partida de fotbal de pe Cluj Arena s-a terminat cu scorul 4-0 pentru Kuban Krasnodar.

 

Vezi si...

SuperDan a stricat bucuria Universitatii: "Imi pare rau ca scorul a fost atat mare" VIDEO

Hagi, dupa meciul U Cluj - Kuban: Clujul are doua echipe, doua stadioane. Felicitari! VIDEO

Comentarii Facebook