Castigatorii concursului "Spune de ce iubesti U Cluj si primesti un bilet la meciul cu Steaua"!


Concursul lansat in urma cu cateva zile de U Cluj si Stiri de Cluj, constand in 10 bilete la meciul cu Steaua de luni, 12 martie, si-a desemnat castigatorii.

Pentru a castiga, cititorii Stiri de Cluj trebuiau sa posteze pe Facebook un mesaj prin care sa spuna de ce iubesc U Cluj.

Vezi lista castigatorilor si cele mai votate mesaje:

1. Szekely Zsolt - 24 de voturi, mesaj postat joi, ora 14.55

"Iubesc Universitatea Cluj pentru ca ea este adevarata echipa a Clujului si nu CFR pentru k Clujul este oras universitar si "U" este adevarata echipa care este sustinuta de catre suporterii adevarati indiferent de scor, de adversar, de stadionul pe care se joaca si este Unica Iubire si va fi mereu la fel pentru ca, daca esti clujean adevarat, esti suporter Universitatea. HAIDE "U"".

2. Adriana Saiz - 19 voturi, mesaj postat vineri, ora 9.55

"Niciodata nu vom uita de trecut! Haide U, te iubim cu sufletul!"

3. Jonutz Mihai - 16 voturi, mesaj postat vineri, ora 9.52

"Mama te iubesc, dar nu ca pe U!"

4. Kadar Mariana - 14 voturi, mesaj postat vineri, ora 16.50

"Iubesc echipa U Cluj pentru ca au cei mai inflacarati suporteri, cea mai frumoasa galerie- Sepcile Rosii, cel mai frumos stadion din tara si pentru ca e cea mai tare echipa clujeana".

5. Gabriel Munteanu - 5 voturi, mesaj postat vineri, 10.04

"Am ajuns in Cluj in 2003. Nebun de fotbal. Caine rosu. Au fost 5 ani minunati in Bucuresti alaturi de echipa de suflet. Pe vremea aia nu stiam (nici nu cred ca era) fratia Dinamo - U... insa eu, in primul weekend petrecut ca si "clujean" am fost la meci la U. Mi-am cumparat fular pe care-l am si acum! Si atunci a inceput dragostea in alb si negru care a trecut de granitele fotbalului, fiind indragostit de echipa de baschet. N-o sa uit niciodata cum am eliminat pe steaua, 1-0 in cupa, desi eram in divizia a doua, n-o sa uit niciodata bucuria cand U a revenit acasa, pe Cluj Arena si nici cosul lui Morris care a adus titlul anul trecut la baschet si lacrimi sunt sigur ca nu numai in ochii mei. Haide U! Batem steaua!"

6. Mihaela Petrusca - 4 voturi, mesaj postat duminica, ora 15

"Haide "U"!"

7. Leva Nicu - 3 voturi, mesaj postat joi, ora 10.53

"U Cluj orice ar fi, U Cluj orice ar fi noi mereu te vom iubiiii !!! HAIDE "U" !!"

8. Marius Crisan - 3 voturi, mesaj postat joi, ora 12.16

"Iubesc Universitatea pentru ca sunt clujean. Universitatea inseamna Cluj si Cluj inseamna Universitatea. Iubesc Universitatea pentru ca atunci cand joaca U nimic nu mai conteaza. Inima incepe sa bata in ritm de Haide "U" si timpul se opreste in loc. "U" e mai mult decat a 24-a litera din alfabet! "U" Cluj e o idee care traieste prin iubire!"

9. Shorty Bogdan - 3 voturi, mesaj postat vineri, ora 17.11

"Iubesc "U" pur si simplu!( unele lucruri nu pot fi exprimate in cuvinte)"

10. Bogdan Tothazan - 3 voturi, mesaj postat duminica, ora 19.54

"Iubesc "U" datorita emotiilor traite pe stadion alaturi de echipa:D"

 

Vezi regulamentul concursului AICI!

 

Castigatorii sunt asteptati luni, 12 martie, la redactia Stiri de Cluj de pe strada Regele Ferdinand nr.12, ap. 2, intre orele 9.30 - 17.00, pentru a ridica biletele, cu actul de identitate.

Comentarii Facebook