Cartu, demis de la CFR Cluj. A rezistat pe banca tehnica doar doua luni!

Sefii clubului clujean au considerat inacceptabil comportamentul antrenorului din partida cu FC Basel, cand acesta a spart cu piciorul geamul bancii de rezerve de pe stadionul clubului elvetian.

 

"Clubul CFR 1907 Cluj a decis sa renunte la serviciile antrenorului Sorin Cartu. Pentru ca valorile si imaginea clubului CFR 1907 Cluj nu pot fi asociate cu gestul antrenorului Sorin Cartu din minutul 75 al partidei de la Basel, am decis ca relatia de colaborare dintre clubul CFR 1907 Cluj si domnul Sorin Cartu sa inceteze. Ne cerem scuze pentru gestul lui Sorin Cartu, in primul rand fata de UEFA, organizatorul competitiei Champions League, clubului FC Basel 1893, suporterilor clubului nostru, si tuturor iubitorilor fotbalului si ai sportului în general", se arata in comunicatul oficial al gruparii din Gruia.

 

"Antrenorul principal al CFR 1907 Cluj va fi Alin Minteuan, acesta va fi ajutat de Paolo Potocnik si Horea Carlan", se mai arata in comunicat.

 

Sorin Cartu a fost numit antrenor la CFR in data de 12 septembrie 2010, dupa demiterea lui Andrea Mandorlini. Cartu a batut palma cu sefii de la CFR Cluj pentru 300.000 de euro pe an, iar contractul a fost incheiat pentru o perioada de doi ani.

 

Sorin Cartu a debutat ca antrenor la Universitatea Craiova, in 1988, si a stat pe banca tehnica a Stiintei pana in 1992. In cariera sa, a mai antrenat Electroputere Craiova, Rapid, Otelul, FC Arges, FC Timisoara, Progresul, Dacia Mioveni si Pandurii Targu-Jiu.

 

VEZI AICI MOTIVUL DEMITERII LUI CARTU!

Comentarii Facebook