Viata agitata de antrenor: Sorin Cartu a injurat, a spart geamuri, a fugarit ziaristi si chiar arbitri

Sorin Cartu a fost implicat in mai multe scandaluri la echipele pe care le-a antrenat. Ultimele i-au adus demiterea de la CFR Cluj.

 

Site-ul farablaturi.ro a intocmit un top al momentelor din cariera in care Sorin Cartu a luat-o complet razna.


1. In 2002. La un meci din Cupa Romaniei, cu Midia Năvodari, antrenorul Universitatii Craiova a fugarit un ziarist de la "Editie Speciala" pe tot terenul, fiind suparat pe articolele scrise de respectiv. "Din cauza ta am pierdut azi, nenorocitule!", i-a zis antrenorul.

 

2. In mai 2005. Tehnicianul a stat minute bune ingenuncheat pe iarba, la meciul FC Arges " FC Timisoara, iar din aceasta pozitie s-a izbit cu capul de pamant, nemultumit de jocul gazdelor. A avut nevoie de ingrijiri medicale la finalul partidei.

 

3. La FC National, la un meci din deplasare cu Jiul Petrosani, pierdut cu 0-2, enervat ca Ducu Ninu a jucat foarte slab in prima repriza, Cartu a sarit cu picioarele pe fotbalist, in vestiar, marturie stand declaratiile unor coechipieri.

 

4. In 2007, pe cand antrena FC Naţional, Carţu a injurat spectatorii nemteni. Dupa meci s-a luat la "harta" cu Gheorghe Stefan, pe care l-a facut "escroc si omul Cooperativei".

 

5. La Mioveni, a dat cu capul in plexiglasul bancii de rezerve, in timpul unui meci cu Dinamo, insa nu a suferit contuzii.

 

6. La Pandurii, la un antrenament, s-a enervat pe jucatori pentru ca acestia nu nimereau poarta. Cartu a luat sacul cu mingi si l-a aruncat peste gard. "Ce va uitati, ma? Fugiti dupa baloane? Fir-ati ai dracu? de fotbalisti parnai ce sunteti!!!?, le-a spus antrenorul.

 

7. Sorin Cartu a fost eliminat de pe teren in octombrie 2009, la un meci Pandurii " Urziceni, pentru gesturi la adresa arbitrului Augustus Constantin. Antrenorul si-a pus mainile crucis si i-a reamintit arbitrului ca tatal sau, fostul sef al CCA, este incarcerat pentru coruptie.

 

8. Noiembrie 2010. Dupa meciul pierdut de CFR Cluj cu Gloria Bistrita, Cartu a fugit sa il prinda pe tusierul Adrian Vidan, cel care l-a sfatuit pe central sa acorde un fault in favoarea Gloriei.

 

9. 23 noiembrie 2010. Antrenorul clujenilor Sorin Cartu nu si-a stapanit accesele de furie nici la meciul de Liga Campionilor de la Basel. Tehnicianul a fost suprins de camerele de televiziune dand cu pumnii in geamul care ingradea banca tehnica a CFR-ului. Antrenorul nu s-a calmat insa si s-a intors si a lovit cu picioarele geamul, care s-a spart.

 

 

Sorin Cartu a fost demis miercuri de conducerea clubului CFR Cluj.

 

Comentarii Facebook