Care este starea Cluj Arena, înainte de meciul România – Danemarca

 

Cluj Arena va găzdui în 26 martie meciul dintre echipele România – Danemarca, iar Consiliul Județean Cluj, administratorul stadionului, a prezentat care este starea gazonului înainte de meciul din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

 

Gazonul stadionului Cluj Arena a ieşit cu bine din iarnă şi se prezintă în acest moment în condiţii bune, cu o iarbă în curs de regenerare după sezonul rece. În acelaşi timp, pentru aducerea terenului la starea optimă în vederea disputării meciului celor două selecţionate de fotbal au fost demarate, cu ajutorul unor utilaje profesionale, ample lucrări de fertilizare a gazonului, vertidrenare, periere, tunderi succesive, cilindrare longitudinală şi transversală, aerare prin tăiere şi perforare precum şi tratamente de prevenţie şi combatere”, precizează președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

 

Îi asigur pe această cale pe toţi iubitorii de fotbal din România că starea gazonului este una bună şi că am luat deja toate măsurile care se impun astfel încât la data disputării partidei România-Danemarca suprafaţa de joc de pe Cluj Arena să se prezinte în condiţii optime pentru disputarea acestui meci de o importanţă deosebită pentru calificarea la turneul final”, a mai spus Alin Tişe. 

 

În vederea unei corecte informări a tuturor iubitorilor de fotbal şi, în special, a suporterilor echipei naţionale de fotbal a României, reamintim faptul că biletele pot fi procurate exclusiv online, de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, şi nu de la casele de bilete ale Cluj-Arena.

 

Vezi AICI cât costă biletele.

Comentarii Facebook