Capitanul Romaniei, Cristian Chivu, si-a anuntat retragerea de la Nationala

Capitanul Romaniei, Cristian Chivu, si-a anuntat printr-o scrisoare trimisa Federariei Romane de Fotbal retragerea de la Nationala.

 

Potrivit scrisorii, decizia intra in vigoare imediat, astfel incat Chivu nu va fi juca nici in meciul din 3 iunie contra Bosniei. "In viata mea a sosit un moment destul de greu la care m-am gandit mereu cu teama, dar pe care nu-l mai pot amana. Cariera de jucator sub steagul Romaniei a luat sfarsit. Varsta, accidentarile, interventiile chirurgicale la care am fost suspus in ultimii ani ma impiedica sa lupt pe mai multe fronturi. Odata cu aceasta decizie se incheie una dintre cele mai importante etape din viata mea si acum, cand ma gandesc inapoi, simt mandrie, onoare si recunostinta", scrie Cristian Chivu in scrisoare.

 

"Federatia Romana de Fotbal, staff-ul tehnic al reprezentativei si, suntem convinsi, toti suporterii nationalei ii multumesc lui Cristi pentru tot ceea ce a facut in calitate de component al echipei reprezentative si de capitan al acesteia, dorindu-i sanatate si succes atat ca jucator, cat si in perioada ce va veni dupa abandonarea carierei de fotbalist", se arata intr-un anunt postat pe site-ul FRF.

Comentarii Facebook