Cadu a făcut o declarație SURPRIZĂ despre Steaua

 

Căpitanul CFR Cluj, Ricardo Cadu, a făcut o declarație surpriză despre Steaua București.

 

Steaua este pentru mine principalul candidat la titlu. Este o echipa care joacă foarte bine. Au rămas cu vechea echipă”, a declarat Cadu. Căpitanul CFR Cluj a precizat că pentru campionat se vor lupta 3-4 echipe.  

 

Campionatul acesta este mai slab decât cel de anul trecut. Sunt 3 - 4 echipe care se luptă la titlu și restul nu vor conta. Îi va fi foarte greu Stelei să joace și în Champions League pentru că încă nu avem forță să jucăm pe două planuri. Va fi foarte greu. Este o echipă bună, dar va fi greu. Pentru mine Steaua va fi principalul contracandidat la titlu. Și Petrolul are o echipă foarte bună și vor pune probleme”, a mai precizat Cadu.

 

Despre CFR Cluj, jucătorul a spus că a avut un cantonament excelent și că venirea lui Rednic este bună. ”Este foarte important să începem bine campionatul. Să câștigăm moral ca să putem merge mai departe. Au plecat mulți jucători și au venit mulți jucători. Sper să ne ajute. De când a venit Mircea Rednic s-a schimbat sistemul de joc și lucrurile sunt bune”, a mai afirmat Ricardo Cadu, marți, la stadionul CFR Cluj din Gruia.

Comentarii Facebook