Branko Cuic: CSU Ploiesti trebuie respectata si in finala va fi o lupta mare


Branko Cuic, jucatorul de la "U" Mobitelco, a declarat ca meciurile jucate cu Elba Timisoara au fost peste nivelul campionatului si ca echipa clujeana este mult mai buna decat cea de acum doi ani, cand a pierdut campionatul.

"E un moment placut sa fim in finala. Ma intorc la vara trecuta, cand nu am promis vreun loc anume, ci doar ca vom juca cat mai bine si vom munci foarte mult. Am ajuns aici, dar nu suntem multumiti, suntem doar pe drumul spre a ne indeplini visul. La Timisoara am avut doua meciuri imbucuratoare, in care am aratat tuturor un baschet bun, in special in aparare. Cred ca a fost un baschet peste nivelul obisnuit din Romania si sunt mandru de echipa mea", a completat Branko Cuic.

Jucatorul de la "U" Mobitelco a recunoscut ca dupa seria de meciuri cu echipa de baschet din Mures, clujenii s-au izolat de toate informatiile publicate in presa. "Dupa seria cu Muresul, ne-am decis sa nu ascultam orice se spune in jurul nostru, sa nu citim presa, sa nu avem presiune. Am fost totdeauna ca o familie si am vrut sa ne demonstram noua insine acest lucru, sa ne uitam in oglinda si sa fim noi multumiti", a adaugat Branko Cuic.

Jucatorul l-a laudat pe Marcel Tenter, antrenorul echipei, despre care a spus ca si-a aratat din plin valoarea.

"Este primul an ca antrenor principal pentru Marcel Tenter, nu a avut discursuri demagocice, a muncit mult cu noi, nu i-a fost usor deloc si a aratat ca este un antrenor bun. Echipa a inceput sa viseze usor, dar nu trebuie sa uitam ca abia incepe finala. Sa luam totul pas cu pas, sa ne gandim intai la meciul I si apoi la meciul II", a continuat Cuic.

El a mai declarat ca viitorul adversar din finala trebuie respectat si "nu conteaza daca cineva place sau nu echipa Ploiestiului, ea trebuie respectata, cu siguranta. Au jucatori buni, banca lunga, iar in finala va fi o batalie mare. Am jucat finala cu ei acum doi ani, dar si echipa noastra are experienta in plus. Nu mai e aceeasi echipa, este mai mult caracter si ne vom lupta pana la capat".

Meciurile din finala dintre "U" Mobitelco si CSU Ploiesti vor incepe vinerea viitoare, in 14 mai. Prima partida va incepe la ora 17.30 in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook