Boss -ul CFR, Ștefan Gadola, unul dintre acționari, s-a distrat după victoria cu Dinamo, chinuită, cu doi oameni în plus pe teren


Ștefan Gadola, acționarul minoritar al CFR Cluj, susține că victoria cu Dinamo, se aseamănă cu cea cu Barcelona de luni, 1-0, cu Real Valladolid. 

Parcă am luat exemplu celor de la Barcelona, și ei au făcut așa (râde). Ăsta este sportul, am jucat mai puțin inspirat, mai puțin motivați poate. Cei de la Dinamo au fost mult mai aspri, mai doritori din punctul meu de vedere. Am văzut câteva meciuri ale lor și eram sigur că îi vom bate, dar ieri a fost greu, au fost mai determinați decât noi. Probabil jucătorii noștri s-au gândit că va fi un meci ușor, dar uite că s-a întâmplat să câștigăm cu greu.

Dorința staff-ului va fi să îi motiveze mai tare, să îi determine să facem un joc bun la Craiova. Chiar dacă lipsește Cipri (n.r. - Ciprian Deac), asta este, astfel de lucruri se pot întâmpla. Trebuie să mergem înainte cu multă determinare, să câștigăm la Craiova și mai departe să facem jocuri foarte bune pentru a câștiga campionatul. Mai sunt 10 meciuri, trebuie să arătăm că suntem buni și că putem câștiga campionatul.

Eu mă bucur că până la urmă am câștigat, chiar dacă cu mari emoții. Nu pot spune că nu sunt îngrijorat după ce am văzut cum jucăm, dar acum nu avem decât să motivăm jucătorii prin staff-ul tehnic, să jucăm cum trebuie”, a declarat Gadola la Pro X. 

Vezi AICI rezumatul video al partidei. 

Comentarii Facebook