Bosneag, Szilagyi, Cucui, Balde si Voican, trimisi la echipa a doua a Universitatii Cluj

Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, a trimis cinci jucatori de la prima echipa sa sprijine in meciul de vineri, 19 august, U Cluj 2.

 

Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, a trimis cinci jucatori sa sprijine echipa a doua a clubului in meciul de vineri, 19 august, disputat in Liga a III-a in deplasare la CSM Brasov. Este vorba de portarul Ionut Bosneag, fundasii Zsolt Szilagyi si Rares Cucui, mijlocasul Habib Balde si atacantul Andrei Voican.

 

"Cei cinci fac deplasarea la Brasov pentru a ajuta echipa a doua, care este foarte importanta pentru club. Desi nivelul este unul mai scazut in Liga a III-a, vom ajuta cu un anumit numar de jucatori de fiecare data cand acest lucru este posibil", a declarat Ionut Badea, antrenorul echipei mari a Universitatii Cluj, citat de site-ul oficial al echipei.

 

Antrenorul U Cluj 2, Gheorghe Barbu, declara in urma cu doua zile ca va miza in campionat doar pe juniorii nascuti in 1993 si 1994 si ca spera sa poata apela si la jucatorii de la echipa mare.

 

U Cluj 2 debuteaza vineri, 19 august, in Liga a III-a, seria 6, in deplasare la CSM Brasov.

Comentarii Facebook