Laurentiu Marinescu: Petrolul e echipa mea de suflet, dar voi da totul pentru Universitatea Cluj

Mijlocasul Universitatii Cluj, Laurentiu marinescu sustine ca a debutat la Petrolul, care este echipa lui de suflet, dar sambata, 20 august, va da totul pe teren pentru U Cluj.

 

"Petrolul e echipa mea de suflet, acolo am inceput fotbalul. Ma bucur foarte mult ca au promovat. Totusi, daca voi juca sambata, voi da totul pentru Universitatea Cluj", a spus jucatorul.

 

Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, a declarat ca meciul cu Petrolul ca fi agresiv, dar ca studentii trebuie sa castige ca sa se mentina in fruntea clasamentului.

 

"Va fi un joc agresiv si sper ca jucatorii mei sunt bine ancorati in obiectivul acestui meci. Ne asteapta o partida foarte importanta si trebuie s-o tratam ca atare. Petrolul are jucatori cu certa experienta, cum sunt Stoica, Dumitru sau Oprita, insa noi trebuie sa obtinem o victorie pentru a ne mentine in obiectiv", a declarat Ionut Badea, potrivit site-ului oficial al echipei.

 

Meciul Universitatea Cluj - Petrolul Ploiesti este programat sambata, 20 august, de la ora 21.30. Partida se desfasoara cu portile inchise.

Comentarii Facebook