Bornescu a dat primul interviu de cand a ajuns la U Cluj: Stiu despre rivalitatea cu CFR Cluj VIDEO


Portarul Mircea Bornescu a vorbit in primul sau interviu de cand a fost transferat la U Cluj ca stie despre rivalitatea cu CFR Cluj si ca il incanta proiectul ambitios al Universitatii.

"Incerc sa ajut echipa cat pot de mult si sa ne indeplinim obiectivul pe care il avem si sper sa facem performanta, pentru ca este un proiect foarte ambitios. S-au facut investitii si s-au adus jucatori. Locul 1-5 pana la finalul campionatului este un obiectiv realizabil", a declarat Bornescu.

 

U Cluj a anuntat preturile biletelor pentru retur. Vezi aici cat costa

 

Fostul jucator al echipei Petrolul Ploiesti a mai adaugat ca nu il sperie concurenta care va fi la echipa: "Va fi concurenta foarte mare si o echipa puternica va trebui sa aiba jucatori valorosi. Stiu ca suporterii sunt foarte buni cunoscatori ai fenomenului si sper sa fiu primit bine. Sper sa imi aprecieze munca pe care o voi depune aici. Stiu despre rivalitatea cu CFR Cluj, acesta este primul lucru pe care il afli cand semnezi un contract", a mai afirmat Mircea Bornescu.

El a mai adaugat ca nu a vazut inca stadionul Cluj Arena, care a auzit ca este unul extroardinar. "A contat faptul ca U Cluj au un obiectiv calificarea intr-o cupa europeana si este o echipa mare, puternica. Proiectul care se va face aici va incanta publicul din Cluj".

Comentarii Facebook