Joi 27 Ianuarie

Boc va merge în Franța pentru a susține echipa de tenis și pe Simona Halep, la semifinalele Fed Cup


Florin Segărceanu şi Irina Begu au anunțat că primarul Clujului și galeria lui vor face deplasarea în Franța pentru a susține echipa în semifinalele Fed Cup, dintre Franţa şi România.

Meciurile se vor juca la Rouen pe 20 şi 21 aprilie. Echipa României este formată din Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

Suntem pregătiţi, avem puţine emoţii şi sunt convins că vom avea de partea noastră foarte mulţi susţinători. În afară de cei tradiţionali de la Cluj, împreună cu dl Boc (n.r. - Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca), care va fi acolo, ştiu că s-au vândut multe bilete şi a fost foarte mare interesul din partea suporterilor români”, a declarat Florin Segărceanu, înainte de zborul către Franţa.

Vor fi şi foarte mulţi români, aşa că nu vom simţi presiunea publicului francez. De fiecare dată a contat foarte mult cine a fost mai în formă, cine s-a simţit mai bine în ziua meciului. Dacă joci în deplasare, întotdeauna e mult mai greu. Pentru că ai susţinerea publicului şi asta avantajează echipele gazdă, dar noi ne vom face treaba, nu contează împotriva cui jucăm, sperăm să fim apte şi la fel de încrezătoare ca până acum”, a completat Irina Begu, conform Prosport.ro.

Primarul Clujului a fost liderul galeriei românești de la Ostrava, Cehia, în timpul partidei de Fed Cup dintre Cehia şi România, în sferturile competiţiei. Fetele noastre au câștigat atunci duelul.

Emil Boc a bătut atunci toba și a urlat până când a răgușit.

Comentarii Facebook