Duminica 25 Septembrie

Boc s-a dus să o vadă pe Simona Halep la Wimbledon: O aducem la Cluj


Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, iar Emil Boc profită de orice moment pentru a atrage imagine.

Sunt aici, la Wimbledon, nu aveam cum să absentez. Suntem o mână de români cu suflet mare, care aşa cum am putut am luptat cu publicul englez, mare susţintător al Serenei, dar am reuşit să câştigăm respectul. Este o realizare fantastică a Simonei, pentru ea, dar şi pentru tot sportul românesc şi mă bucur că am făcut parte din aceste momente incredibile. Să o învingi pe Serena Williams, în faţa membrilor Casei Regale şi a lumii întregi, în nici o oră... este de domeniul fantasticului. Nu merge la Wimbledon cu tobe şi galerie cum facem în Fed Cup la meciurile României, dar nu ne-am făcut de râs, dimpotrivă. Am primit aplauze la final”, a declarat Emil Boc, pentru News.ro.

Despre turneul WTA de la Cluj-Napoca, primarul nu a mai avut același elan: ”Lucrăm intens la acest demers, chiar şi aici. Facem lobby, ne dorim enorm să îl avem la Cluj-Napoca şi, sigur că vom anunţa imediat ce vom avea veştile bune pe care ni le dorim. Cum să nu luptăm pentru Simona şi pentru a avea un turneu cu ea? Cine nu şi-ar dori un turneu cu o dublă câştigătoare de Grand Slam oriunde în lume? Iar faptul că e a noastră, ne motivează şi mai mult. Este cel mai bun model de urmat în viaţă şi un ambasador fără egal al României în întreaga lume”.

Anul trecut, primarul Bucureștiului a încercat să profite de imaginea Simonei Halep pentru a-și atrage capital politic și a sfârșit lamentabil, fiind criticată intens. Rețeta este repetată de politicieni, care încearcă să atragă capital electoral pe baza muncii unor sportivi de talie mondială.

Comentarii Facebook