Boc amenință echipa de conducere a U Cluj: Nu eu am pus antrenorul, nu eu am adus jucătorii


Haosul de la U Cluj a ajuns și la urechile lui Emil Boc, care mai așteaptă până să ia unele măsuri și să schimbe managementul echipei, în frunte cu consilierul local, Radu Constantea, cel care a condus echipa în ultimii ani.

Din nefericire, echipa a ratat anul trecut promovarea, iar acum are 3 puncte după 4 meciuri.

La Universitatea Cluj este o echipă care și-a asumat răspunderea, care va prezenta un bilanț ce va fi analizat. Nu eu am adus antrenorii, jucătorii. Eu m-am implicat deloc în vreo decizie administrativă. Cei care au luat decizii trebuie să și le asume. Evident, vom trage o linie conform planului de conducere pe care îl avem cu universitățile clujene și, dacă echipa nu se va redresa în acest tur de campionat, ne vom întâlni și vom lua deciziile în consecință.

Deocamdată, atât universitățile, cât și Primăria și Consiliul Local și-au desemnat reprezentanți legitimi, care și-au asumat deciziile pe care le-au luat. Ei și le vor asuma până la capăt, așteptăm să vedem mișcarile pe care ei le vor propune. Noi nu intervenim în procesul decizional, dar cerem socoteală. Noi nu ne pricepem la fotbal. Eu nu știu dacă e bun Cristi Dulca, îl respect, așa cum i-am respectat și pe Neluțu Sabău sau pe Bogdan Lobonț.

Sunt oameni care au fost numiți de structurile care compun conducerea și acolo se iau decizii. Așteptăm o evaluare, nu tragem cu tunul imediat, dar evaluarea va fi făcută de către cei care sunt competenți în materie decizională. Dacă echipa nu va reintra pe o traiectorie ascendentă vom decide și vom proceda în consecință”, a spus Emil Boc, la un radio local. 

Comentarii Facebook