Becali crede ca Sorin Cartu o incasa de la tusierul Adrian Vidan: "Ii dadea ala un pumn si il facea knock-out!"


Gigi Becali a declarat ca tusierul Adrian Vidan il facea knock-out pe Sorin Cartu, daca la finalul meciului dintre CFR Cluj si Gloria Bistrita s-ar fi incins o bataie intre cei doi.

"Cartu era sa-l bata pe tusier? Pai il batea tusierul! De ce nu l-au lasat pe Cartu sa se apropie de tusier? Sa vedem ce facea. Cand ajungea acolo, facea ca si cocosul. Ii dadea ala un pumn si il facea knock-out. Ala face sport, Cartu ce face? Dar nu poti sa spui de Cartu ceva, e un om prea cuminte si de prea mare calitate. Ce a facut? S-a dus, a alergat si el", a spus Becali.

Patronul Stelei i-a atacat pe arbitri si a spus ca ei sunt raul din fotbalul romanesc. "Toate certurile pleaca de la arbitraj. Si nu e mare lucru, pot sa ma apuc sa arbitrez si eu. Si daca fac o greseala imi tai capul. Nu vad cand e fault? Faultul e faultul, n-ai cum. La ofsaid e mai greu", a mai declarat Becali.

Sorin Cartu a fugit dupa asistenul Adrian Vidan, miercuri, la finalul meciului dintre CFR Cluj si Gloria Bistrita. Tehnicianul l-a acuzat ca a dictat eronat 11 metri la faultul lui Tony, care nu s-a produs in careu, ci in afara acestuia.

Cartu a fugit dupa asistent pe tunelul spre vestiare, dar a fost oprit la timp de oficialii partidei.

Comentarii Facebook