Baietii duri ard calorii la kickbox dupa Anul Nou, alaturi de "Fane" de la Gimmy VIDEO si FOTO (P)


Dupa distractiile de Craciun si Anul Nou, salile de sport incep sa fie frecventate de amatorii de miscare. Orele de kickboxing tinute de "Fane", pe numele lui intreg Stefan Ioachim, la clubul Gimmy sunt printre cele mai apreciate din oras.

Stefan Ioachim si-a inceput cariera sportiva in 1983 cu Shotokan si dupa o vreme s-a apucat de Kyokushin. Din 1995 a trecut la Tae Kwon Do, iar din '98 a inceput sa practice Kickbox. "Boxul foloseste doar bratele, insa Kickboxul foloseste si picioarele. Kickbox-e un sport care iti da o mare incredere, trebuie sa gandesti, nu e doar bataie. In primul rand e strategie", a spus Stefan Ioachim.

La cursul lui au fost sportivi chiar si intre Craciun si Anul Nou. "Este un antrenament greu, care arde calorii foarte multe asa ca oamenii care sunt determinati vin la clasa mea. Sportul este greu in general, pentru ca presupune multa tarie de caracter si ambitie. Acum, dupa Anul Nou ne dam incet drumul si pornim la drum, iar de zilele viitoare vom intra treptat in antrenamentul normal", a mai spus "Fane".

 

Clujenii s-au pus pe sport dupa festinul de Craciun! Vezi sfaturile antrenorilor Gimmy VIDEO

 

Pe langa antrenament, Stefan mai recomanda si o alimentatie atent controlata, care trebuie sa se se imbine cu orele petrecute in sala.

Comentarii Facebook