Clujenii s-au pus pe sport dupa festinul de Craciun! Vezi sfaturile antrenorilor Gimmy VIDEO

 

Clujenii s-au intors in salile de sport dupa festinul de Craciun, pentru a da jos din kilogramele acumulate in plus. Antrenorii Gimmy au dat o serie de sfaturi pentru arderea cu succes a caloriilor.

 

"Ne bucuram ca au inceput sa vina abonatii nostri in numar cat mai mare. Oricum luna decembrie a fost o luna buna pentru clubul nostru. Am avut peste 1000 de abonati care au venit la clasele noastre. Cei care au venit acum, dupa Craciun, vor sa mai dea jos din kilogramele in exces dupa mancarurile copioase dupa sarbatori. Le recomandam in special variatie. Sa nu se axeze pe ceva anume, ci sa combine clasele de tonifiere cu cele cardio. Asta este foarte important si mai putin importanta denumirea cursului, ci perseverenta si constanta in a face miscare", a spus Cristina Alexa, managerul Gimmy.

 

"Le-as recomanda oamenilor, care au petrecut de sarbatorile de Craciun, niste exercitii pentru acomodarea organismului pentru efort, iar, dupa o saptamana doua, le-as recomanda un circuit in care sa includa toate grupele musculare pentru trenul superior, iar in alta zi un antrenament de tip circuit pentru trenul inferior. Mergand asa, 2-3 saptamani, putem schimba tipul de antrenament lucrand pe grupe musculare in functie de numarul de zile in care vine clientul la sala", a explicat Marius Balan, instructor la Sala Gimmy Polus.

 

Acesta a mai subliniat ca cel mai important este ca exercitiile sa fie variate. "Trebuie schimbat. Dupa o luna trebuie schimbat tipul de antrenament. Cu domnele, domnisoarele se lucreaza diferit, cu greutati mici, repetari mai multe si 4-5 serii. Antrenamentul cardio combinat cu cel la fitness da randamentul cel mai bun", a mai explicat Marius Balan.

 

Sala de sport Gimmy ofera atat posibilitatea antrenamentelor de fitness, cat si o serie variata de cursuri de aerobic.

 

Comentarii Facebook