Badea explica scandalul "markerul": Un asistent a glumit ca nu mai avem marker si pentru Ungurusan VIDEO


Antrenorul U Cluj, Ionut Badea, a explicat de unde ar fi putut porni zvonurile ca in sanul echipei exista o tensiune intre jucatori.

"Vreau sa fac o precizare legata de articolul in care apar asa-zisele noastre probleme din interiorul grupului. Totul a plecat de la o gluma, nu eu sunt cel care bifez cu markerul jucatorii pe care ii iau in cantonament. Asistentul meu a facut o gluma pe care eu am aflat-o ulterior, respectiv ca Ungurusan nu se regasea pe lista, spunand ca 'nu mai aveam marker si pentru tine' sau ceva de genul. A fost o gluma si nimic mai mult. Legat de aspectul cum ca sunt jucatori care-mi impun sa bag jucatori in echipa, asta a fost o chestie gratuita si, poate, o incercare de destabilizare nereusita. Un antrenor isi face lotul de 18 sau primul 11 si in functie de echipa impotriva careia joaca. Asa a fost, spre exemplu, situatia lui Pele si Abrudan la meciul trecut, unde am gandit mai mult calitatea tehnica a lui Steven, in conditiile in care aveam nevoie de elemente de contra-pressing. Asa au fost multe situatii in care emulatia pe roluri si fluctuanta pe roluri a anumitor jucatori din echipa a fost una evidenta si nu experimente. Dimpotriva, au fost sanse pe care jucatorii le-au primit cu folos, iar rezultatele au existat din punctul asta de vedere. Exemplele pot continua si in ceea ce priveste aducerea jucatorilor in primii 18 sau in primul 11", a spus Badea.

Antrenorul a discutat si despre presupusa divergenta cu Claudiu Niculescu. "Nu exista absolut nici o problema in acest sens, a fost o discutie cu el si de comun acord am stabilit ca n-are rost sa riste, pentru 10-15 minute cat ar fi jucat, o noua accidentare sau suspendare. Nu ca menajez pe cineva, imi mentin ce am spus, nu menajez pe nimeni. Insa, sunt anumite ratiuni de societate, de club si echipa care impun anumite gestionari de moment", a mai adaugat Badea.

Antrenorul U Cluj a facut referire la o serie de articole publicate de un cotidian de sport, care acuza ca in echipa exista mai multe tabere care isi disputa puterea.

 

Vezi mai jos care sunt presupusele tabere...

Ce spune Niculescu despre scandalul din "sanul" U Cluj: E o chestie penibila VIDEO

Comentarii Facebook