Ce spune Niculescu despre scandalul din "sanul" U Cluj: E o chestie penibila VIDEO


Atacantul Claudiu Niculescu a dat explicatii intr-o declaratie publica pe marginea asa-zisului scandal din cadrul echipei Universitatea Cluj.

"E o chestie penibila. E o chestie care vede de la o posta ca este un articol menit sa faca doar rau, dar nu va avea niciun efect, pentru ca nu au existat si nici nu exista tabere. Am avut probleme medicale 3 zile, saptamana trecuta nu m-am antrenat deloc, si in alt doilea rand si pentru ca avea trei cartonase galbene, dar nu asta era cea mai mare problema.

Eu sunt calit, sunt obisnuit cu astfel de atacuri. Atunci cand esti in fata in clasament, incepi sa fii atacat din toate partile. Sper sa nu ne afecteze. Pe mine nu ma afecteaza si nici macar pe colegii mei.

Din punct de vedere fizic acum sunt apt, ramane de vazut ce va decide antrenorul. Cu Marius Popa ma inteleg bine si suntem prieteni. Cred ca s-a vazut acest lucru si in rezultatele de pana acum", a explicat Claudiu Niculescu.

Intr-un articol publicat de un cotidian de sport se scrie ca Claudiu Niculescu si Gabi Bostina sunt in conflict deschis cu antrenorul echipei, Ionut Badea, care ii prefera pe Marius Popa, Nasser, Bazzi, Grecu si Cojocnean. De asemenea, alaturi de cei doi fosti dinamovisti ar fi Matache, Cristea si Ungurusan.

 

Citeste si ce a spus directorul executiv, Cosmin Irimies...

Irimies: U Cluj are un colectiv sudat. Bostina si Niculescu sunt alaturi de echipa VIDEO

Comentarii Facebook